Yoga Bennekom

Welkom op de website van mijn yogapraktijk in Bennekom. In mijn praktijk geef ik yogalessen precies afgestemd op jouw wensen en behoefte. Ik zet daarvoor onder andere Yin Yoga , Dry Yoga en Hatha Yoga

Yoga is een levensfilosofie en een bewegingsvorm waarbij je, je lichaam versterkt. Yoga helpt om weer meer rust te ervaren en afstand te nemen van de dagelijkse hectiek. Gedurende een yogales neem je de tijd om weer af te stemmen op jezelf. Door middel van bewuste ademhaling en yoga houdingen vergroot je jouw lichaamsbewustzijn.


Duo yogales in Bennekom

Samen yogales volgen in een intieme setting in een fijne ruimte, geheel afgestemd op jullie wensen. Dat is wat je krijgt als besluit Yin Yoga bij mij in Bennekom te volgen. Yin Yoga is heerlijk om meer ontspanning in je leven te brengen. Maar denk ook eens aan Yin Yoga bij herstel van blessures, burn-out klachten, verminderde weerstand, slapeloosheid, grote sportieve prestaties of andere lichamelijke, mentale en/of emotionele klachten. Wil je zelf meer invloed krijgen op je vitaliteit en deze verbeteren dan wel herstellen neem dan gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.
Yoga Bennekom