Yoga Ede

In de omgeving van Ede vind je in Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver, professionele individuele yoga begeleiding. Hierdoor is er tijdens de yogales alle aandacht en tijd voor jouw specifieke wensen. Elke les opnieuw bekijken we wat op dat moment het beste past bij jou. Door  Yoga te beoefenen geeft je vorm aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk consult

Loop je tegen je eigen grenzen aan, heb je behoefte aan rust maar lukt het niet om die te vinden, wil je verandering in je leven in gang zetten maar kom je er maar niet toe om je wens ook werkelijk neer te zetten in de realiteit? Neem dan gerust eens contact met mij op. In een  persoonlijk consult nemen we ruim de tijd helder te krijgen op welke wijze jij vorm kunt geven aan verbetering van je vitaliteit en het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Yin Yoga

Als tegenhanger van de hectische tijd waarin wij leven is het heerlijk om Yin Yoga te beoefenen.

De rust waarin je langere tijd in een houding verblijft geeft je de mogelijkheid meer bewustzijn te creëren van je lichaam. Ook neem je de tijd om gedachten en patronen welke je dagelijks onbewust inzet helder te krijgen. Niet al onze gedachten en vaste patronen zijn ondersteunend, vaak zijn zij zelfs ondermijnend. Je hiervan bewust worden schept een mogelijkheid hierin nieuwe keuzes te maken. In mijn praktijk help ik jou in een individuele  yogales of duo yogales om geheel naar jouw/jullie wens hier invulling aan te geven.


Yoga Ede