Individuele Yogales

Na een kort intake gesprek neem je plaats op de yogamat. Gedurende de les begeleid ik je in de houdingen en nodig ik je uit, je niet langer te uiten in woord maar om te gaan voelen en luisteren naar wat jouw lichaam jou kan vertellen.


Wanneer je op de yogamat plaatsneemt, wordt deze mat jouw spiegel. Terwijl je in de meeste gevallen tijdens een yogales je ogen gesloten zult hebben, nodigen de verschillende asana’s/yogahoudingen jou uit, jezelf te aanschouwen. In verbinding met je lichaam neem je waar wat er waar te nemen is, in jezelf. Voelend aanwezig, vaak zuiverder waarnemend dan wanneer je met je ogen kijkt. Onze gedachten en/of overtuigingen vertroebelen het beeld van wat je meent te zien. Tijdens het beoefenen van Yoga neem je de tijd jezelf waar te nemen, te onderzoeken wat jou beweegt en wat jou tegenhoudt. Onbewuste patronen waarin je jezelf gevangen houdt in het dagelijks leven dienen zich even zozeer weer aan gedurende de yogales. Wanneer je inzicht verkrijgt in deze patronen/overtuigingen schept dat een helderder beeld op je dagelijkse leven. Zo kan Yoga op een veilige, zuivere en zachte wijze jou ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling.


Yoga beoefening brengt dan naast meer ruimte en herstel in het fysieke lichaam ook ruimte en heling in de andere lagen van je bewustzijn. Je lichaam is de manifestatie van jouw gehele zijn.


Wil je lezen hoe anderen dit hebben ervaren? klik dan hier