Yoga Wageningen

Op een steenworp afstand van Wageningen kun je privé yogales volgen onder professionele begeleiding in Yoga Praktijk Brigitte Botschuijver. Personal Training in Yoga.  Hatha Yoga , Dru Yoga en Yin Yoga behoren tot de mogelijkheden.

In de huidige tijd wordt het steeds belangrijker om zelf zorg te dragen voor je gezondheid. Actief bezig te zijn met het versterken van je weerstand en je weerbaarheid.

Vaak ben je, je onvoldoende bewust welke invloed je hebt en kunt hebben op je gezondheid. Hierdoor maakt je onvoldoende gebruik van de kracht van het zelfherstellend vermogen in je lichaam. Door onder andere  Yoga te beoefenen wordt dat onbewuste bewust en ontstaat er een nieuwe mogelijkheid om je gezondheid te ondersteunen en te versterken.

Bewust worden van je lichaam, van de mogelijkheden en de beperkingen. Je bewust worden van je gevoelens, gedachten en overtuigingen schept ruimte voor verandering en verbetering van je welzijnsbeleving. In praktijk verzorg ik begeleiding op maat afgestemd op jouw wens. Ik bezie de mens hiervoor als geheel. Telkens onderzoeken wij samen via welke weg bij jouw bewustzijn en zelfherstel in gang gezet kan worden. Via de fysieke laag, de emotionele laag, mentale laag en/of de energetische laag.

Scroll gerust door het menu bovenaan de pagina voor uitgebreide informatie of neem direct contact op via het contactformulier of door mij even te bellen.  

Graag tot ziens in de Praktijk!

Yoga Wageningen