Yin Yoga Plus workshop

In verband met de huidige situatie zijn de groepslessen vooralsnog opgeschoven naar 2022.


(groepsles)

8 lessen van anderhalf uur Yin Yoga, op zaterdag ochtend en donderdag avond

Yin yoga PLUS omdat we heerlijk anderhalf uur de tijd nemen, PLUS omdat er gedurende deze workshop ook extra weetjes en kennis over Yoga en het lichaam met je gedeeld zullen worden, PLUS omdat  je gebruik maakt van kwalitatieve yoga matten, kussens, bolsters en dat alles in een fijne en mooie ruimte.


Waarom deze workshop?

Gedurende deze workshop is er binnen de Yin Yoga lessen ruimte om meer kennis te krijgen over je lichaam, over Yoga en hoe die twee elkaar beïnvloeden. Door Yoga te beoefenen, versterk je je lichaam. Yoga vergroot je lichaamsbewustzijn en met de verdieping die de workshop je biedt, vergroot je ook je kennis. Hierdoor verdiep je de werking van de Yoga op je totale welzijn en kan Yoga een vorm zijn om je persoonlijke ontwikkeling verder te verdiepen. Deze vorm, met een groepsgrootte van maximaal 8 personen, maakt dat je de kwaliteit waar ik in mijn praktijk voor sta ook bij deze workshop mag verwachten.


Voor wie is deze workshop?

Voor iedereen die kennis wil maken met Yin Yoga en dat meteen goed wil aanpakken. Voor mensen die al langer Yoga beoefenen en daar graag een verdieping in willen aanbrengen.


Wil je weten hoe anderen dit ervaren hebben? klik dan hier


Inschrijf-formulier