Mineralen

Op jou persoonlijk afgestemde middelen/supplementen kunnen jouw immuunsysteem en weerstand ondersteunen en versterken en zelfherstel op gang brengen.

Mineralen zijn essentieel voor vele lichaamsprocessen. Belangrijk voor de productie van o.a. hormonen, eiwitten, vitamines, neurotransmitters, antioxidanten. Mineralen spelen een grote rol in onze gezondheid en weerstand. Met voldoende mineralen in de juiste onderlinge balans ondersteun je lichaam en het zelfherstellend vermogen van je lichaam.

Mineralen halen wij uit onze voeding en worden niet door het lichaam zelf aangemaakt. In mijn praktijk zet ik mineralen in met als uitgangspunt de synergie tussen de verschillende essentiële mineralen. Onderzocht en beschreven door Elizabeth Louise Hutjes in haar boek: “De Synergie tussen Mineralen en belangrijke lichaamsprocessen”.  

Juist deze onderlinge samenwerking is van belang wil je optimaal effect halen uit het inzetten/aanvullen van mineralen. Door jouw mineralenbalans in kaart te brengen en weer te herstellen vergroot de synergetische werking tussen de mineralen en belangrijke lichaamsprocessen die jouw gezondheid ondersteunen dan wel bevorderen. Met de juiste en voldoende mineralen kan je lichaam voldoende ontgiften en herstellen en bevorder je gezondheid en weerstand. Ondersteunend aan de mineralen van Eidon (www.eidon.nl), werk ik o.a. ook met producten van Sanopharm/Pascoe (www.sanopharm.nl) en Bach bloesems omdat ik geloof in het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam vanuit de verschillende lagen in ons lichaamsveld.

Voor meer en uitgebreidere informatie kun je telefonisch contact met mij opnemen gedurende de openingstijden van de praktijk.