Persoonlijk consult

Tijdens een individueel consult nemen we ruim de tijd(90 minuten) om af te stemmen op jouw specifieke vraag. Met bewustwording en zelfherstel als uitgangspunt bepalen we per keer wat passend is. Tijdens een persoonlijk consult gaan we een stapje verder dan alleen Yoga.We onderzoeken via welke weg bij jou bewustzijn en zelfherstel in gang gezet kan worden.Via de fysieke laag, de emotionele laag, mentale laag en/of de energetische laag.

Afhankelijk van jouw unieke situatie zet ik de hieronder benoemde vormen van begeleiding in. We kunnen ook besluiten tot een combinatie van begeleiding.


Coaching, een luisterend oor

Soms is een goed gesprek nodig om een opening te creëren in het bewustzijn en van daaruit herstel te bevorderen. Pas wanneer je je bewust wordt van o.a. jouw belemmerende patronen, gedachten, emoties ontstaat er een mogelijkheid, een keuze om te veranderen, te herstellen. Zolang je nog onbewust bent zijn deze belemmeringen er ogenschijnlijk niet en kún je ook niet veranderen/herstellen.


Yoga

Soms is het goed te stoppen met praten en te verstillen. In yoga houdingen jouw bewustzijn te verruimen en je lichaam te openen. Yin Yoga gecombineerd met elementen vanuit shiatsu massage, cranio-sacraal therapie, functionele osteopathie. Deze elementen worden gezamenlijk of afzonderlijk ingezet om heel gericht te werken op specifieke klachten. Denk aan steeds terugkerende blessures aan knie, heup, enkel, schouder, nek en rug. Ook mentale en/of emotionele disbalans kan een oorzaak zijn van fysieke klachten. Door in diepe ontspanning bindweefsel in het aangedane gebied op rek te brengen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Door gericht, shiatsu massage en/of cranio-sacraal therapie toe te toevoegen wordt dit proces, via de meridianen of het cranio-sacraal system in het lichaam, versterkt. Door functionele osteopathie in te brengen wordt het lichaam aangespoord onbewuste spierspanning los te laten zodat van daaruit ook weer ruimte in gewrichten kan ontstaan.


Energetische behandeling

Een energetische behandeling om het veld te openen en zelfherstel opgang te brengen.

Een energetische behandelmethode, in aanvang gebaseerd op de Touch of Matrix maar inmiddels omgevormd tot een unieke behandelmethode waarin al mijn weten, kennis en ervaring wordt ingezet. Dit resulteert in een per persoon unieke behandeling. Elke behandeling aangepast zodat het telkens passend is op dat wat bij jou nodig is ter bevordering van bewustzijn, zelfherstel en vitaliteit. We werken op jouw energetisch veld (human body field) en stemmen af op daarin aanwezige blokkades.

Door een energetische behandeling kunnen onbewuste patronen in jouw energetisch veld beïnvloed worden waardoor herstel kan intreden in zowel je fysieke lichaam als ook in je emotionele en mentale gezondheid.

We onderzoeken welke laag bij jou de ingang geeft, van waaruit zelfherstel kan intreden. Herstel wat zich zal vertalen binnen het gehele lichaamsveld.


Mineralen

Op jouw persoonlijk afgestemde middelen/supplementen kunnen je immuunsysteem en weerstand ondersteunen en versterken en zelfherstel op gang brengen.

Mineralen zijn essentieel voor vele lichaamsprocessen. Belangrijk voor de productie van o.a. hormonen, eiwitten, vitamines, neurotransmitters, antioxidanten. Mineralen spelen een grote rol in onze gezondheid en weerstand. Met voldoende mineralen in de juiste onderlinge balans ondersteun je lichaam en het zelfherstellend vermogen van je lichaam. Mineralen halen wij uit onze voeding en worden niet door het lichaam zelf aangemaakt.

In mijn praktijk zet ik mineralen in met als uitgangspunt de synergie tussen de verschillende essentiële mineralen. Onderzocht en beschreven door Elizabeth Louise Hutjes in haar boek: “De Synergie tussen Mineralen en belangrijke lichaamsprocessen”.  

Juist deze onderlinge samenwerking is van belang, wil je optimaal effect halen uit het inzetten/aanvullen van mineralen. Door jouw mineralenbalans in kaart te brengen en weer te herstellen vergroot de synergetische werking tussen de mineralen en belangrijke lichaamsprocessen die jouw gezondheid ondersteunen dan wel bevorderen. Met de juiste en voldoende mineralen kan je lichaam voldoende ontgiften en herstellen en bevorder je gezondheid en weerstand.

Ondersteunend aan de mineralen van Eidon (www.eidon.nl), werk ik ook met producten van Sanopharm/Pascoe (www.sanopharm.nl) en Bach bloesems omdat ik geloof in het stimuleren van het zelfherstellende vermogen van het lichaam vanuit de verschillende lagen in ons lichaamsveld.

Voor meer en uitgebreidere informatie kun je telefonisch contact met mij opnemen gedurende de openingstijden van de praktijk.


Wil je weten hoe anderen dit ervaren hebben? klik dan hier